(096) 807 - 08 - 08 (093) 451 - 74 - 74
vishivka.vn@gmail.com
Мова:

Машинна вишивка

Машинна вишивка

Машинна вишивка - це візитна картка нашої компанії. Завдяки новітньому обладнанню, ми можемо вишивати на тканині, використовуючи нитки шести і дванадцяти кольорів. Таке обладнання дозволяє створювати оригінальні та креативні малюнки. Сам процес машинної вишивки проходить в декілька етапів. Завдяки сучасним технологіям та їх постійному розвитку і вдосконаленню, процес значно полегшується для людини.

Машинна вишивка дозволяє не тільки наносити зображення на одяг, а й формує фірмовий стиль компанії. Ми пропонуємо широкий спектр послуг з нанесення вишивки на готові вироби. Серед послуг нашої фірми: вишивка на рушниках, виготовлення українських вишиванок, вишивка на футболках і бейсболках, вишивка на постільній білизні, вишивка логотипів компанії на спецодязі, виготовлення вишитих шевронів, прапорів і вимпелів, вишивка на сумках та інших виробах з тканини.

Процес вишивки відбувається в декілька етапів. Спочатку клієнт визначається з тим, де і що йому потрібно вишити. Потім наш дизайнер підбирає потрібний малюнок, підганяючи його під технічні вимоги. Залежно від машинки, максимальна кількість кольорів може бути 6 або 12. Машинна вишивка здійснюється за допомогою передачі дизайну малюнка на друк, обробленого за допомогою спеціального програмного забезпечення, і завчасно розбитого на стежки. Вартість виробу виконаного на такому обладнанні залежить від загальної кількості стібків і складності виконання малюнку (розраховується по ціні за 1000 стібків). Окремо оплачуються послуги з розробки дизайну вишивки.

Вишивка на рушниках

Машинна вишивка дозволяє прикрасити форму співробітників фірм і компаній. У наш час практично всі великі компанії, банки, заклади різного напряму, замовляють виготовлення спецодягу або певних предметів одягу з нанесенням зображення. В багатьох кафе, ресторанах або інших закладах ви можете спостерігати співробітників, одягнених у форму з нанесеними логотипами. Для наших клієнтів ми пропонуємо послуги із пошиття різноманітного спецодягу та нанесення на неї логотипів або фірмової символіки компанії.

Замовити машинну вишивку в нас дуже просто. Для цього вам необхідно зв'язатися з нашими менеджерами або безпосередньо зателефонувати фахівцям для отримання професійної консультації. Після оформлення замовлення, він буде виконаний в найкоротші терміни. Наша якість і ціна можуть скласти конкуренцію на ринку послуг даного типу.

 

Вишивальна машинка - відео

 

Соціальні мережі
Банери
Рекламна агенція - МЕД

Назва товару:*





Ваше ім'я:*



Ваш e-mail:*



Ваш телефон:



Орієнтовна дата виконання замовлення:



Коментар до замовлення:*