(096) 807 - 08 - 08 (093) 451 - 74 - 74
vishivka.vn@gmail.com
Мова:

Вишивка на тканині

Вишита футболка

Вишивка на тканині - це один з найбільш надійних способів нанесення малюнку на будь-які види одягу та інші вироби з тканини. Такий малюнок не зникне навіть після декількох прань, не втратить своєї привабливості і смислового змісту. Вишивка може бути виконана вручну або виготовлена за допомогою спеціальної техніки.

На даний момент наша фірма займається двома видами вишивки - ручної та комп'ютерної (машинної). Вишивка на тканині ручним способом – є одним з найбільш прадавніх різновидів традиційного українського ремесла, який користується популярністю в нашій країні. Жодне свято не проходить без присутності вишитого виробу. У селах і зараз можна зустріти вишиті елементи інтер'єру: штори, наволочки, простирадла, підковдри, серветки, скатертини та інші вироби ручної роботи. Вишивка з'явилася кілька тисячоліть тому і вважається одним з найдавніших видів рукоділля. Вишиті вироби використовують не тільки за прямим призначенням, але й як оберіг, який надійно охороняє сім'ю і житло від життєвих негараздів.

Вишивка на тканині

На базі нашої фірми регулярно виготовляють вироби, прикрашені вишивкою ручної роботи. Наші майстрині є носіями споконвічно українського стилю вишивки з застосуванням місцевих елементів. Враховуючи особливості Подільської вишивки на тканині, ми можемо виготовити вишиті сорочки, рушники та інші вироби. Для наших клієнтів ми надаємо широкий вибір авторських візерунків, яких ви не знайдете на готових виробах. Наші майстри виготовлять вишитий одяг з використанням традиційних для цього ремесла квітів.

Крім ручної вишивки на тканині, ми виготовляємо різноманітні вироби із застосуванням машинної вишивки. Для цього ми використовуємо обладнання зі спеціальним програмним забезпеченням, що дозволяє розробляти різні види вишивки. Машинна вишивка застосовується для швидкого виготовлення вишитого одягу, рушників, постільної білизни тощо. Зображення на вашому предметі гардеробу буде чітким, яскравим і довговічним. Вишивка може витримати багаторазове прання і не втратить своєї привабливості. Для нанесення малюнку або логотипу фірми на одяг даним способом ми використовуємо тільки надійні та якісні нитки, які не вигоряють та не псуються від впливу зовнішніх факторів. На замовлення клієнта наносимо вишивку на бейсболки, футболки, сорочки, куртки, спецодяг, рушники, постільну білизну, халати, серветки та інші вироби. Вартість вишивки залежить від кількості стібків (вартість з розрахунку проводиться з розрахунку - 1000 стібків).

Соціальні мережі
Банери
Рекламна агенція - МЕД

Назва товару:*





Ваше ім'я:*



Ваш e-mail:*



Ваш телефон:



Орієнтовна дата виконання замовлення:



Коментар до замовлення:*