(096) 807 - 08 - 08 (093) 451 - 74 - 74
vishivka.vn@gmail.com
Мова:

Вишивка емблем та логотипів

Вишивка емблем та логотипів

Нанесення малюнка та фірмових знаків на тканину користувалося попитом і буде ним користуватися ще багато років. Потреба у вишивці емблем та логотипів виникає досить часто. Зазвичай вишивають емблеми фірм на корпоративному одязі або формі, будь-який виробник воліє вишити свій логотип на виробі з тканини, вишивають герби країн на прапорах, вимпелах та одязі, наносять на тканину емблеми спортивних клубів або символіку конкурсів й змагань.

Цими послугами регулярно користуються спортивні клуби та організатори спортивних заходів. Для команд завжди потрібні фірмові футболки із нанесеною на них символікою змагань. Вишивка емблем перетворює звичайну футболку на оригінальний сувенір, який нагадуватиме про участь в даних змаганнях через довгі роки.

Вишивка надійніша, ніж інші види нанесення малюнків на тканину. Вона надасть вашій футболці солідніший вигляд та збереже його після великої кількості прань. Вишивка емблем виконується на різних тканинах, але краще використовувати натуральні тканини, які не деформуються в процесі нанесення малюнка. Даний спосіб нанесення логотипів передбачає використання міцних ниток. Малюнок може включати максимально 12 кольорів.

Будь принесений нам дизайн рисунка вимагає адаптації під використовувану технологію. Оскільки вишивка емблем та логотипів може використовувати обмежену кількість кольорів, малюнок коректується під технологію. Якщо у клієнта ще немає певного малюнка, а є його елементи або просто ідея, дизайнери нашої компанії допоможуть визначитися з оформленням та підгонкою під технологічні вимоги.

Вишивка емблем та логотипів

Наші дизайнери за допомогою спеціального програмного забезпечення допоможуть вам зробити дизайн для вишивки та виготовити готовий виріб. При потребі малюнок може бути тиражований. Цю функцію використовують для вишивки великої кількості виробів. Розрахунок вартості вишивки проводиться з урахуванням кожної тисячі стібків. Клієнт може замовити вишивку на своєму матеріалі або готовому виробі, або вибрати матеріал або виріб у нас.

Вартість вашого замовлення може змінитися в залежності від складності його виконання, розмірів замовлення і матеріалу, на який наноситься зображення. Для замовників великих партій вишитих виробів у нас передбачена солідна знижка. За телефонами, вказаними на сайті ви можете уточнити всі нюанси щодо замовлення та оформлення. Ваше замовлення буде виконано в найкоротші терміни.

Соціальні мережі
Банери
Рекламна агенція - МЕД

Назва товару:*





Ваше ім'я:*



Ваш e-mail:*



Ваш телефон:



Орієнтовна дата виконання замовлення:



Коментар до замовлення:*